REKLAMI GEÇ

Corum-Kargın yolu asfaltlandı

Corum-Kargın yolu asfaltlandı

Acıpayam Belediyesi, Corum ile Karkın mahalleleri arasındaki 3,5 kilometrelik yolu asfaltlayıp ulaşıma açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2016 Çarşamba, 15:00

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bağlı ekipleri, ilçenin Corum ve Karkın mahallelerini birbirine bağlayan 3,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmasını tamamladı. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, kış mevsimi öncesi yolun asfaltlanmasının o bölgedeki ulaşımla ilgili büyük bir rahatlama getireceğini belirtti.

Şevkan, 2016 programı doğrultusunda asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Acıpayam Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Gerek yol çalışmalarımız gerekse şehrimizi değiştirmek ve geliştirmek için yaptığımız projelerimiz 56 binlik Acıpayamımızın hak ettiği, beklediği çalışmalar. Bunları yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Asfalt çalışmalarımız ilçemizin ihtiyacı olan her bölgede kısım kısım gerçekleşiyor. Çalışmalarımız bittiğinde hem halkımız rahat nefes alacak hem de 56 mahallemiz daha düzgün yollara sahip olacak” dedi.

Kış şartları başlamadan kritik güzergahlardaki tüm yollarda niteliklerine uygun çalışmalar yapılacağını ifade eden Şevkan, Gölcük- Çiftlik, Sırçalık- Pınarbaşı ve Ören-Bağarası mahalleleri arasındaki toplam 10 kilometrelik yolun da asfaltla kaplanacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı