REKLAMI GEÇ

Darıveren’de engellilere yol hizmeti

Darıveren’de engellilere yol hizmeti

Acıpayam Belediyesi’nden örnek çalışma. Engelli vatandaşların evlerine ulaşmada yaşadıkları sıkıntıyı yol düzenleme çalışmalarıyla giderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2015 Pazar, 10:49

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, tüm mahallelerde altyapı, yol ve sosyal yardım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, özellikle engelli vatandaşlarından isteklerini anında yerine getirmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu kapsamda Darıveren Mahallesi’nde örnek bir çalışma gerçekleştirdiğini kaydeden Şevkan, “İlk olarak engelli İsmet Oksay kardeşimizin yolunu tamamladık. Fen İşleri ekipleri, ikinci etapta kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlanan Huri Ersoy kardeşimizin yolunu yaparak bu sıkıntıdan kurtardı. Bahçe içindeki evin giriş kapısına kadar parke taşı döşendi” dedi.

Hizmetlerinde engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Şevkan, “Bizim göremediğimiz, ulaşamadığımız engelli kardeşlerimizin belediyemize başvurmaları halinde kendilerine öncelikli olarak hizmet götürülecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı