REKLAMI GEÇ

Acıpayam ve Çameli bu şaka ile çalkalandı

Acıpayam ve Çameli bu şaka ile çalkalandı

Acıpayam’da bir haber sitesinin, Çameli’nin tamamı ve Acıpayam’ın Gireniz bölgesinin birleşerek Karaman ilçesi oluşturulacağı ve Muğla’ya bağlanacağı yönündeki ‘1 Nisan Şaka’ haberi yankı yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2017 Cumartesi, 09:26

Acıpayam’ın internet gazetesi acipayam.com, yaptığı 1 Nisan şakası ile Acıpayam ve Çameli’yi ayağa kaldırdı. İki ilçenin Denizli’den yeterli hizmeti alamadığı, bu nedenle Muğla’ya bağlanacağı haberi önce şaşkınlıkla karşılandı. Haberi okuyanlar küçük bir notla karşılaşınca 1 Nisan şakası ortaya çıktı.

Acipayam.com’dan Mustafa Ünal’ın hazırladığı şaka haberin içeriği şöyle:
“Denizli’nin en güneyinde yer alan ve il merkezine uzaklığı ve hizmet almada sıkıntılar yaşayan Çameli ilçesi ve Acıpayam’a ait Gireniz bölgesi Muğla’ya bağlanıyor. Konu hakkında açıklama yapan Çameli belediye başkanı Cengiz Arslan bu konunun uzun zamandır kendi gizli gündemlerinde olduğunu ve Ankara’da gerekli girişimlerde bulunarak içişleri bakanlığından en sonunda olumlu cevabı aldıklarını söyledi. Başkan Arslan, önümüzde 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa referandumdan sonra bu sefer de Çameli ve Acıpayam’ın Gireniz bölgesinde kalan mahallelerde Muğla iline bağlanma konusunda referanduma gidileceğini söyledi. Bu referandumun yıl sonuna kadar yapılacağını söyleyen Arslan, bölge halkından Muğla’ya bağlanma yönünde olumlu sonuç alınırsa süreç hızlanacak. Yeni Kurulacak olan Karaman ilçesi bu sefer de Muğla iline bağlanarak Muğla’nın 14. ilçesi olacak.”

ŞAKA NOTU
Haberi hazırlayan Mustafa Ünal, haberin sonuna bıraktığı not ile şakayı şöyle açıkladı:
“Tabii ki 1 Nisan şakası, ancak bu seferki şakamız gerçeğe oldukça yakın, onun için yetkilileri uyarıyoruz ! Ayrıca şaka haber içinde ismi geçen başta Çameli belediye başkanımız Cengiz Arslan’ın ve Acıpayam belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan’ın ve diğer gerçek kişilerin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Acımız bir, sevincimiz bir, sevdamız bir. Sevdamız Acıpayam ve Türkiye, gerisi hikaye.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı