REKLAMI GEÇ

Erbakır öğrencilerinden anlamlı kampanya

Erbakır öğrencilerinden anlamlı kampanya

Denizli Erbakır Fen Lisesi öğrencilerinden anlamlı davranış. “Sorumluluk” bilinciyle yola çıkan Erbakır öğrencileri, düzenledikleri kampanyada topladıkları malzemeleri Acıpayam Yolçatı İlk ve Ortaokulu öğrencilerine ulaştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 10:28

Erbakır Fen Lisesi’nde düzenlenen kampanyanın ardından 55 öğrenci ile Okul Müdürü İbrahim Ekiz ve öğretmenler, Yolçatı İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Erbakır Fen Lisesi kafilesi önce Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

Buradaki ziyaretlerin ardından Yolçatı’na geçen kafile, kampanyada toplanan yardım malzemelerini okula teslim etti. Küçük öğrencilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden Erbakır Fen Lisesi öğrencileri, hem toplumsal sorumluluklarını yerine getirdi, hem de imkansızlıklar içinde hayata hazırlanmaya çalışan miniklerin elinden tuttu.

Erbakır Fen Lisesi öğrencilerinden Onur İltaş çok farklı bir atmosfer ile karşılaştıklarını belirterek, “Birçok zorluk içinde okuyan öğrencilere yardımınız dokunduğu için tarifi imkansız duygulara boğuluyorsunuz. Keşke daha fazlasını yapabilseydik diye hayıflanıyorsunuz. Onlar çok daha güzellerine layıklar. Umarım böyle projelerin devamı gelir ve başka yerlerdeki arkadaşlarımıza da ulaşabiliriz” dedi.

(Kaynak: Acıpayamgazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı