REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Acıpayam’da alt yapı atağı

Büyükşehir’den Acıpayam’da alt yapı atağı

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam ilçesinin Gölcük Mahallesi ile Merkez Yukarı, Çamlık, Aşağı ve Yeni Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon hattı projesi başlattı. İki ayrı proje ile söz konusu bölgelerdeki alt yapı sorunu son bulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2017 Pazartesi, 12:47

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Acıpayam İlçesinin Gölcük Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısına son vermek için proje başlattı. Uzun yıllar önce yapıldığı ve günümüz ihtiyaçlarını karşılayamadığı için Gölcük’te başlatılan içme suyu projesi kapsamında bölgeye hizmet verecek 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ve 1 adet 500 metreküplük içme suyu depo çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir DESKİ söz konusu mahalleye ayrıca 55.000 metre içme suyu hattı döşeme çalışması başlattı.

10.000 METRE KANALİZASYON HATTI DÖŞENECEK
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ayrıca Acıpayam ilçesinde alt yapısı bulunmayan bazı mahallelerde kanalizasyon çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi DESKİ, tarafından başlatılan proje kapsamında Acıpayam Merkez Yukarı, Çamlık, Aşağı ve Yeni Mahalleye toplam 10.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı