REKLAMI GEÇ

AK Parti ilçe kongrelerini Acıpayam ile başlattı

AK Parti ilçe kongrelerini Acıpayam ile başlattı

AK Parti’nin Denizli’de seçim takvimi başladı. İlk kongre, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımıyla Acıpayam’da yapıldı. Kongreye, İdris Oktay’ın istifasının ardından ilçe başkanı olarak atanan Nurhayat Şanlı tek liste ile girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2017 Cumartesi, 17:13

AK Parti’de beklenen süreç başladı. Seçim takvimini açıklayan ve seçim sürecine giren AK Parti’nin ilk seçimi Acıpayam’da yapıldı.

Kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Necip Filiz, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede partililere seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim takviminin başladığını ve ilk kongrenin Acıpayam’da gerçekleştirildiğini söyledi. Yenileneceklerini, tazeleneceklerini ve sağlam adımlarla ilerleyeceklerini belirten Bakan Zeybekci, “AK Parti Denizli teşkilatımız inanç, heyecan ve coşku ile yeni atılım dönemine giriyor” dedi.

AK Parti’nin Acıpayam ilçe kongresine partililerin ilgisi yoğun oldu. Geçtiğimiz yıl istifa eden ilçe başkanı İdris Oktay’ın yerine atanan Nurhayat Şanlı, seçimlere tek aday olarak katıldı.

Şanlı’nın hazırladığı liste, kongredeki konuşmaların ardından oylandı. Şanlı, Acıpayam’ın yeniden AK Parti İlçe Başkanı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı