REKLAMI GEÇ

Kayıp Ömer Şeşen’in cansız bedeni bulundu

Kayıp Ömer Şeşen’in cansız bedeni bulundu

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde yaşayan ve 25 Ocak’ta Acıpayam’da kaybolan 75 yaşındaki Ömer Şeşen’in cansız bedeni bulundu. Bir çobanın fark ettiği uçurumun dibindeki cesedi jandarma ekipleri çıkardı, bu kişinin 2 aydır kayıp olan Ömer Şeşen olduğu belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2017 Pazartesi, 18:32

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Ömer Şeşen, 25 Ocak günü evinden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Acı haber akşam saatlerinde kaybolduğu Acıpayam’ın Olukbaşı Mahallesi’nden geldi.

ÇOBAN KOKUDAN FARK ETTİ
Acıpayam’ın Olukbaşı Mahallesi yakınlarında bulunan kanyonlarda hayvan otlatan çoban, “Ayı uçan” olarak bilinen bölgeden keskin kokuların geldiğini fark etti. Kokunun geldiği yerden uçuruma bakan çoban, yerde bir ceset gördü.

DURUM JANDARMAYA BİLDİRİLDİ
Çobanın ihbarının ardından olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Uzun uğraşların ardından uçurumdan cesedin olduğu bölgeye inen jandarma ekipleri bir erkek cesedi buldu.

KAYIP ÖMER ŞEŞEN OLDUĞU BELİRLENDİ
Uçurumun dibinde bulunan erkek cesedinin yaklaşık 2 ay önce kaybolan 75 yaşındaki Ömer Şeşen’e ait olduğu belirlendi. Şeşen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı