REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak AYNES’i ziyaret etti, sahip çıkılmasını istedi

Vali Altıparmak AYNES’i ziyaret etti, sahip çıkılmasını istedi

Vali Ahmet Altıparmak, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında sahibi ve çok sayıda yöneticisi tutuklanan, önce kayyum atanan ardından da TMSF’ye devredilen AYNES’de incelemelerde bulundu. Vali Altıparmak, Denizli’nin değeri olan AYNES’e herkesin sahip çıkmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2017 Salı, 16:32

Acıpayam’da bulunan AYNES Süt ve Süt Ürünleri Tesisini ziyaret eden Vali Ahmet Altıparmak, işletmenin idari ve üretim noktalarında incelemelerde bulundu. Burada çalışan personelle sohbet eden Vali Dr. Ahmet Altıparmak, yetkililerden üretim safhaları hakkında bilgi aldı.

AYNES’in Türkiye’de süt ve süt ürünleri ile yem üreten önemli bir firma olduğunu vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Denizli’nin değeri olan firmada binlerce kişinin çalıştığına dikkat çekerek; “İşletmede şu anda 1050 kişi çalışıyor. Bu büyük bir rakam. Buradaki çalışanların yanı sıra, birçok çiftçimiz ürünlerini bu işletmeye getiriyor. Yani buradan binlerce kişi ailesini geçindiriyor, ekmek parasını kazanıyor. Bilindiği gibi bir süre önce firmanın ismi terör yapılanması ile anılmıştı. Ama artık firmanın bu yapılanmayla bir bağlantısı kalmadı. Süt ve süt ürünleri sektöründe önemli kuruluşlar arasında yer alan AYNES’e tüm Denizlililer sahip çıkmalı” dedi.

ÖNCE GEZDİ, SONRA TWEET ATTI
Vali Altıparmak, AYNES ziyaretini sosyal medya ağı Twitter’dan yaptığı paylaşım ile de duyurdu. “AYNES’de el birliği ile üretim yüz güldürüyor, kalitede taviz yok ve personel mutlu” yazısı ile ziyaretteki fotoğraflarını da paylaşan Vali Altıparmak, kayyum atamasının ardından normal seyrine dönen şirketi gündeme taşıdı.

YÖNETİCİLERİ TUTUKLANDI, TMSF’YE DEVREDİLDİ
Denizli’nin en önemli şirketleri arasında yer alırken geçtiğimiz yıl iflas erteleme isteyerek tüm dikkatleri üzerine çeken AYNES, kısa süre önce de FETÖ operasyonlarının merkezi oldu. 19 yöneticisi FETÖ/PDY suçlamasıyla tutuklanan AYNES, daha sonra TMSF’ye devredildi ve kayyum atanarak ticari faaliyetinin sürmesi sağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı