REKLAMI GEÇ

MHP 15 ilçede adaylarını açıkladı

MHP 15 ilçede adaylarını açıkladı

MHP, Denizli’ye bağlı 16 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı. MHP’nin merakla beklenen yeni ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi adayları da belli oldu.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2014 Cumartesi, 13:14

MHP Denizli İl Teşkilatı, aday tanıtım toplantısı Denizli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

MHP’nin 30 Mart yerel seçiminde belediye başkan adayı gösterdiği isimler, tek tek platforma davet edilerek partililere tanıtıldı. Büyükşehir ile birlikte kurulan yeni ilçelerden Pamukkale’de, bir önceki yerel seçimde Denizli Belediye Başkan adayı olan Ümit Bahtiyar aday gösterildi.
Merkezefendi Belediye Başkan adayı ise, denizli haber.com’un daha önce duyurduğu Nihat Yeniyol oldu. Yeniyol, 2009 yerel seçimiyle birlikte kapatılan Servergazi Belediyesi’nin son başkanıydı.
denizli-mhp-aday-aciklama-top-ic

DİĞER İLÇELERDEKİ ADAYLAR
MHP’nin diğer ilçelerdeki belediye başkan adayları da şunlar:
Babadağ Ahmet Yümsek, Baklan Hakan Orhan, Bozkurt Hamdi Cin, Buldan Habip Kızılöz, Çameli Cumhur Turgut, Çal Fethi Akcan, Çardak Cemal Şahin, Güney Ferhat Çetiner, Honaz Ali Semerci, Kale İsmail Yarımca, Sarayköy Ahmet Çelikak, Serinhisar Halil Öztürk ve Tavas Abdülkadir Uslu.
MHP’nin Acıpayam, Bekilli, Beyağaç ve Çivril belediye başkan adayları ise henüz kesinleşmedi.

“AKP AYAKKABI KUTUSU İLE SEMBOLLEŞTİ”
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında iktidarı eleştirdi. AKP’nin karar alma yetkisini kaybettiğini belirten Ayhan, “AKP eşi görülmedik bir şekilde, simge olarak para sayma makinesi ve ayakkabı kutuları ile sembolleşmiş, yolsuzluk batağının içine gömülmüş vaziyette çırpınmaya başlamıştır. Çırpındıkça ekonomi ve millet zarar görmekte, yandaşlar ise paniklemektedir. AKP, olayı yolsuzluktan yargıya doğru yönlendirmeye çalışmaktadır. Bu tür yolsuzluk olaylarıyla daha fazla gündeme gelmek istememektedir. Başbakan’ın şikayet ettiği yargı AKP’nin oluşturduğu yargıdır. Başbakan’ın deyimi ile Yeni Türkiye’nin yargısıdır. AKP, kendi eliyle kurduğu bu yargıdan bizzat kendisi vazgeçmeye çalışmaktadır. AKP kendi oluşturduğu emniyet kadrolarını da tasfiyeye yönelmiştir. Çünkü sıranın kendine geldiğini anlamıştır. AKP, kendi oluşturduğu mekanizmaların kendisine kumpas kurduğunu iddia edecek hale gelmiştir” dedi.
YENİÇERİ: 20 İLÇEDE DE İDDİALIYIZ
MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ise, seçimlere bir birinden iddialı 20 adayla çıktıklarını belirterek, “20 ilçede de iddialıyız. AKP’nin 10 yıldır yoksullaştırdığı Denizli’yi kucaklayacağız. Bugün Türkiye’mizde Mustafa Kemal Atatürk’ün “İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler” tespiti ile ifade buluna öngörüsü gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Yorumlar

MHP   -  Bağlantı 6 Ocak 2014, 08:19

Denizli bu sefer Milliyetçi Hareket diyecek,adayların hepside güzel, Allah utandırmasın yolunuz açık olsun.Saygılarımla.

hasan yıldız   -  Bağlantı 4 Ocak 2014, 13:20

ümit bahtiyar en doğru aday..başkanım başarılar dilerim desteklerimiz seninle..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı