REKLAMI GEÇ

Kitap dostu muhasebeci öğrencileri sevindirdi

Kitap dostu muhasebeci öğrencileri sevindirdi

Acıpayamlı kitap dostu serbest muhasebeci mali müşavir Şeref Eraydın, başarılı öğrencilere para ödülü verirken, en çok kitap okuyan 15 öğrenciye de Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk isimli kitabını hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2016 Cumartesi, 10:15

Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçen yıl 5 bin 375, Acıpayam Engelliler Derneği’ne bu yıl 1.810 kitaplık iki kütüphane kazandıran serbest muhasebeci mali müşavir Şeref Eraydın, kitap okuyanlara ve başarılı öğrencilere de destek veriyor.

İLK 5’E PARA ÖDÜLÜ
Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni bu yıl ilk 5’te bitiren öğrenciler Eraydın tarafından ödüllendirildi. Birinci Şeymanur Elçin’e 300, ikinci Ayşenur Kandal’a 250, üçüncü Fatmagül Bayak’a 200, dördüncü Büşra Gün’e 150 ve beşinci Serap Gün’e 100 lira para ödülü verildi.

KİTAP KURTLARINA NUTUK
Eraydın, kurulmasını sağladığı Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kütüphanesi’nden en fazla yararlanan öğrencileri de unutmadı. Şeymanur Elçi, Ayşenur Kandal, Şeymanur Karahan, Fatma Gül Bayak, Büşra Gün, Serap yıldız, Kübra Nur Başbuğ, Gizem katıkaya, Gülcan Acar, Gülizar Güngör, Merve meral ve Songül Demirkan’a Atatürk’ün “Nutuk” isimli kitabını hediye etti.

DESTEK SÜRECEK
Şeref Eraydın, kitap okumayı çok sevdiğini, bunu çevresiyle ve öğrencilerle de paylaşmak istediğini belirterek, “Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Acıpayam Engelliler Derneği kütüphanelerinden sonra üçüncü bir kütüphane kurulmasını istiyorum. Hedefim üç kütüphanede 10 bin kitap. Ayrıca bu kütüphanelerden yararlananları da ödüllendirerek, kitap okumaya teşvik etmeye çalışıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı