REKLAMI GEÇ

Öğrencilerin konuğu Kaymakam Kalkar

Öğrencilerin konuğu Kaymakam Kalkar

Denizli’nin Acıpayam İlçesinde Anadolu Lisesi’nde çeşitli mesleklerin tanıtılacağı ‘Meslek Tanıtım Günleri’ başladı

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2013 Pazartesi, 10:35

ŞENGÜL BOZ
Acıpayam Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘Meslek Tanıtım Günleri’ etkinlikleri kapsamında Kaymakam Uğur Kalkar, öğrencilere mesleğini anlattı ve deneyimlerini paylaştı.
Acıpayam Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, lise öğrencileri, öğretmen ve okul idarecileri katıldı.

Kaymakam olabilmek için gereken eğitim süreci, girilen yazılı ve sözlü sınavları, stajları, yurt dışı eğitimi, kaymakam vekilliği görevlerini anlatan Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, kaymakamın görevleri ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

“MESAİMİZ YOK”
Kaymakamların mesaisinin olmadığını, 7 gün 24 saat esasına göre görev yaptıklarını söyleyen Kaymakam Uğur Kalkar, “Kendiniz ve ülkenin geleceği ile ilgili planlar yaparken her zaman iyimser olun, kendinize güvenin ve çok çalışın. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu görevi yürütüyoruz. Halkımızın rahatı ve huzuru için devletimizin sağladığı imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Her işin zorluğu ve güzel tarafı vardır. Önemli olan işini severek ve layıkıyla yapmaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı