REKLAMI GEÇ

Eğitime kar ve don molası

Eğitime kar ve don molası

Yoğun kar ve soğuk eğitime ara verdirdi. Bazı ilçelerde eğitime kar ve buzlanma molası verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2019 Salı, 18:58

Önceki akşam saatlerinde başlayan kar ve ardından gelen aşırı soğuk eğitimde aksamalara yol açıyor. Bugün bazı ilçelerin tamamında, bazı ilçelerde de taşımalı eğitime ara verildi.

İLK AÇIKLAMA AKŞAM ACIPAYAM’DAN GELDi
Acıpayam Kaymakamlığı, aşırı soğuk ve buzlanma tehlikesi bulunan Acıpayam’da eğitime Çarşamba günü bir gün ara verileceğini açıkladı.

ÇARDAK’TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Çardak’ta ise kar tatili uzadı. Yoğun kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verilen Çardak’ta çarşamba günü de okulların tatil olduğu açıklandı.

SERİNHİSAR’DA KAR TATİLİ
Serinhisar Kaymakamlığı, ilçede beklenen şiddetli buzlanma nedeniyle 9 Ocak Çarşamba günü ilçe genelindeki tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı.

BOZKURT’TA DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Yoğun kar ve buzlanma nedeniyle Bozkurt’ta da eğitime ara verildi. Bozkurt Kaymakamlığı, 9 Ocak Çarşamba günü okulların tatil edildiğini açıkladı.

EĞİTİME ARA VERİLEN İLÇELERE BABADAĞ DA EKLENDİ
Yoğun kar ve buzlanma nedeniyle eğitime ara verilen ilçe sayısı 5’e yükseldi. Babadağ’da aşırı buzlanma ve don nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

TAVAS’TA TAŞIMALI EĞİTİME ARA
Tavas Kaymakamlığı, yoğun buzlanma ve don nedeniyle ilçe genelinde taşımalı eğitim alan öğrenciler için tatil kararı verdi.

ÇAL VE BAKLAN”DA TAŞIMALI EĞİTİME MOLA
Çal ve Baklan’da taşımalı eğitim alan öğrenciler için 9 Ocak Çarşamba günü tatil kararı alındı.

ÇAMELİ’DE TÜM OKULLAR TATİL, HONAZ’DA TAŞIMALI EĞİTİME MOLA
İl genelinde etkisini artıran aşırı buzlanma ve don nedeniyle Çameli’de de eğitime 1 gün ara verildi. Honaz’da ise aynı nedenle taşımalı eğitim 9 ocak Çarşamba günü yapılmayacak

PAMUKKALE’DE TAŞIMALI EĞiTİME MOLA
Pamukkale’de ilçe genelindeki taşımalı sistem ile eğitim veren okullar yoğun buzlanma bedeniyle bugün (9 Ocak) için tatil edildi.

Yorumlar

Muhlis   -  Bağlantı 8 Ocak 2019, 21:17

Merkezefendi’nin yüksek kısımlarında (Çakmak, 1200 Evler) da aynı şekilde buzlanma mevcut, okulum uzak, buraya da tatil getirilmesi göze alınmasını rica ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı