REKLAMI GEÇ

Erbil’in memleket buluşması

Erbil’in memleket buluşması

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, memleketi Acıpayam’a geldi, ziyaretler yaptı. Erbil, büyük emek verdiği ve geçtiğimiz ay temeli atılan Adalet Sarayı’nın inşaatını da gezdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2014 Salı, 12:09

Acıpayam Adalet Sarayının yapılmasında en büyük emek sahibi olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, memleketi Acıpayam’a geldi.

Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Kaymakam Uğur Kalkar’ı ziyaret eden Erbil, memleketinde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Belediye Başkanı Şevkan, Adalet Sarayının yapılması için büyük çaba sarfeden ve öncü olan Erbil’e, Acıpayam Adalet Sarayının temel atma töreninde çekilen fotoğraflardan oluşan bir albüm hediye etti.

Erbil “Fotoğrafların benim için çok değerli. Hiçbir zaman Acıpayam’ı unutmadım her zaman Acıpayam’ı hatırladım. Ben Acıpayamlıyım. Acıpayamlı biri olarak ben bu makamda olduğum sürece gerekli olan yatırımları Acıpayam alacaktır” dedi.

Erbil ve beraberindekiler 2015 mayısında bitirilmesi planlanan ve inşaatı hızla devam eden Adalet Sarayı’nın inşaatını da gezdi.

Yorumlar

ÖZKAN BALDAN   -  Bağlantı 12 Ağustos 2014, 21:04

Memleketin çivisi çıkarken, adalet yerle yeksan edilirken, Anayasanın çivisi çıkarılıp hukuk yok edilirken ADALET SARAYI yapmak gülünç olmuyor mu…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı