REKLAMI GEÇ

Hastalar, hastane çalışanları için söyledi

Hastalar, hastane çalışanları için söyledi

Denizli Devlet Hastanesi bünyesindeki Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören hastalardan oluşan Türk Halk Müziği Korosu, hastane çalışanlarına konser verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2014 Çarşamba, 10:13

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastalarının oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu,Denizli Yöresi’nden seçilmiş birbirinden güzel türküleri hastane çalışanları için solo ve koro olarak seslendirdiler. Koroda, sazda Mehmet yılmaz, ritimde Kudret Çamur, neyde Tevfik Yusmak yer aldı.

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hemşiresi Yadigar Elçi’nin sunuculuğunu yaptığı konseri, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş, Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, hastane idaresi, doktor, hemşire ve sağlık çalışanları izledi.

“Amacımız, hastalarımızı topluma kazandırmak”
Konser öncesi konuşma yapan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Uz. Dr. Sevil Altınkılıç Akyol, merkezin 2011 yılından beri Denizli Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak Yeşilköy’de hizmet verdiğini belirtti. Akyol, “Yaklaşık 21 personelimizin görev yaptığı Merkezimizde bir psikiyatri uzmanı, 1 psikolog, 1 sosyal hizmet uzmanı, 6 hemşire, Halk Eğitim Merkezinden görevlendirilen 5 öğretmen, 2 şoför, 2 güvenlik, 1 temizlik personeli, 1 tıbbi Sekreter bulunmaktadır. Merkez olarak amacımız; kronik ruhsal rahatsızlığı olan hastalara bakım hizmeti vermek, onları topluma kazandırmak, iş yapabilirliklerini ve sosyal becerilerini arttırmaktır. Bu yüzden 2011 yılından beri özveriyle çalışan, danışanlarımıza adeta ikinci bir aile görevi gören tüm personelime teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

denizli-ddh-hastalar-korosu-konser-ic-pg

“Bu etkinliklerimizin devamını diliyoruz”
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş “Bu güzel programı bizlere hazırlayan Toplum Ruh sağlığı Merkezimizde ki çok değerli çalışanlarımız, hastalarımız, katılımcılar ve saz ekibine çok teşekkür ediyorum. Bugün gerçekten bizi onurlandırdılar, duygulandırdılar. Bundan sonra da bu etkinliklerin devam etmesini umuyoruz” diye konuştu.

Op.Dr.İlhami Beyaztaş, merkez sorumlu hekimi Uz. Dr. Sevil Altınkılıç Akyol’a merkez çalışanları ve hastaları adına bir teşekkür belgesi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı