REKLAMI GEÇ

Hemşirelerin ‘en’leri

Hemşirelerin ‘en’leri

Acıpayam Devlet Hastanesi’nde, Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında hemşireler arasında ‘en’lerin seçimini yaptı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 11:04

Hemşireler Haftası, Acıpayam’da ilçe protokolünün de katıldığı etkinlikle kutlandı. Acıpayam Devlet Hastanesi ile Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte, hastanede görev yapan hemşireler arasında ‘en’ler seçildi. Hastane Kalite Yönetimi birimi tarafından hastanede gerçekleştirilen ankette özverili, hoşgörülü gibi 14 farklı kategoride yılın ‘en’leriolan hemşire ve ebelere belgeleri verildi.

“YAŞAMAK İSTİYORUM” YARIŞMASI
Acıpayam Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin ‘Yaşamak İstiyorum’ projesi kapsamında ilçe genelinde düzenlenen ‘’ Benim Dünyamda 112’’ konulu resim, şiir ve slogan yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Etkinliğe, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkan YardımcıSI Hüseyin Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Rahmi Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, İlçe Sağlık Müdürü Zühtü Dağtekin, Acıpayam Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Şahin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü MehmetSelçuk, Mal Müdürü Mustafa Ekinci, Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir, Acıpayam Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet Başdoğan, okul müdürleri, hastane personeli ve öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı