REKLAMI GEÇ

Hollanda’daki ülkücülerden Acıpayam’a 20 akülü engelli aracı

Hollanda’daki ülkücülerden Acıpayam’a 20 akülü engelli aracı

Hollanda Türk Federasyonu’na (HTF) bağlı Soest Ülkü Ocakları tarafından Acıpayam’a gönderilen 20 adet akülü engelli aracı, MHP İlçe Teşkilatı tarafından ihtiyaç sahiplerine hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2018 Çarşamba, 11:22

Acıpayam MHP ilçe Başkanı Günday İlhan’ın girişimiyle Hollanda Türk Federasyonu’nca gönderilen ilk parti 20 akülü engelli aracı, MHP il Başkanı Cafer Birtürk ve ilçe başkanlığı tarafından törenle ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Törene Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, ilçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, MHP il Başkanı Cafer Birtürk, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan, Acıpayam Belediye Başkan adayı Fatma Aksoy, Serinhisar Belediye Başkan adayı Halil Öztürk ve davetliler katıldı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, “Yurt dışına giden ama vatanını ve vatandaşını unutmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çok sevinçliyiz çünkü ihtiyaç sahipleri, akülü araçlar sayesine kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla görebileceklerdir. Bu araçlardan ilçemize toplam 100 tane dağıtılacak” diye konuştu.

Akülü engelli aracı dağıtım töreninde konuşan MHP il Başkanı Cafer Birtürk de; “Hollanda’daki kardeşlerimizin kurmuş olduğu Hollanda Türk Federasyonu (HTF) tarafından gönderilen 20 araç bugün dağıtılacak. 20 gün sonra bir 20 akülü aracımız daha gelecektir. Toplam 100 adet engelli akülü araç ilçeye gönderilerek engellilerimize ve yaşlılarımıza dağıtılacaktır. Bu hayra vesile olan başta ilçe kaymakamımız olmak üzere, ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyor, Hollandalı kardeşlerimize minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı