REKLAMI GEÇ

Kamu yararına kesmişler!

Kamu yararına kesmişler!

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde Özel İdare Sokağı’nda bulunan 25-30 yıllık çam ağaçları, Acıpayam Belediyesi tarafından Pazar günü akşam saatlerinde kesildi. Acıpayam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ağaçların eğri oldukları için risk taşıdıkları gerekçesiyle kamu yararına kesildiği belirtildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:57

Acıpayam Belediyesi’nin Pazar günü akşam saatlerinde İl Özel İdaresi Caddesi’nde bulunan 25-30 yıllık çam ağaçlarının bazılarını kesip, bazılarını da budaması tepki çekti.

HALK TEPKİLİ
Acıpayamgazetesi.com’un manşetine taşıdığı ağaç kesimleri bazı vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Pazar günü akşam saatlerinde ağaçların, esnafın isteği üzerine kesildiği ileri sürüldü.

“KAMU YARARINA KESTİK”
Acıpayam Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise “Cadde üzerinde esnaflardan sık sık şikayetler alıyorduk. Hem eğri olmaları ve risk taşıdıklarından, hem de caddenin dar olması nedeniyle araçlarının caddeye giremediğinden yakınıyorlardı. Acıpayam Orman İşletmesi’nde görevli mühendislerle görüştük. Onların da onayını alarak kesmeye karar verdik. Pazar günü kuvvetli rüzgar nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğini düşünerek kestik. Bunu kamu yararı adına yaptık” denildi.

“YENİLERİ DİKİLECEK”
Çam ağaçlarının yerine caddeye ve Acıpayam’ın iklimine uygun ağaçların dikileceğini belirten Belediye yetkilileri, “Acıpayam Belediyesi peyzaj mimarları ile birlikte çalıyor. Buralar yeniden onların önerileri doğrultusunda yeşillendirilecektir. Hastane Bulvarı’ndaki ağaçlandırma çalışması burada da yapılacak” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı