REKLAMI GEÇ

KONTROLDEN 15 DAKİKA SONRA PATLAMA

KONTROLDEN 15 DAKİKA SONRA PATLAMA

Bayramyeri’nde, tüpgaz kaçağından meydana gelen patlamada yaralı sayısı 35’e yükselirken, ortaya çıkan detay ise denetimin önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Vali Abdülkadir Demir’in açıklamasına göre, gaz kaçağı fark edilip yetkili tüpgaz firması arandı. Gelen ekibin “gaz kaçağı giderildi” diyerek, ayrılmasından 15 dakika sonra da patlama meydana geldi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2014 Cuma, 13:00

Vali Abdülkadir Demir, patlama sonrası olay yerinde yaptığı inceleme ve yetkililerden aldığı bilgilerin ardından basın toplantısı düzenledi. Patlamada bir kişinin yaşamını yitirdiğini belirten Demir, “Bugün saat 09.10 civarında Denizli’nin en işlek yerlerinden olan Bayramyeri Meydanı’na yakın bir yerde bulunan unlu mamuller üretim ve satışı yapılan bir işyerinde patlama meydan geldi. Patlama neticesinde toplam 35 vatandaşımız yaralanırken, Ayfer Yıldırım(30) ise hayatını kaybetti” dedi.

vali-ic

Patlamanın işyerinin bodrum katındaki yani üretim alanında meydana geldiğini kaydeden Demir, “Aldığımız ilk bilgilere göre, iş yerinde sanayi tüplerinin bulunduğu ve bu tüplerde gaz kaçağı olduğu işyeri sahipleri tarafından anlaşılmış. İşyeri sahibi, yetkili tüp firmasını arayarak yetkililere bilgi vermiş. Bunun üzerine firma yetkilileri gerekli müdahale ederek, kaz kaçağını gideriliyor. Ancak firma görevlilerinin oradan ayrılmasından bir müddet sonra gaz sıkışmasından dolayı patlamanın meydana geldiğini öğrendik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı