REKLAMI GEÇ

“Hesabını sandıkta soralım!”

“Hesabını sandıkta soralım!”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmalarına Merkezefendi, Serinhisar ve büyükşehir yasası ile tüzel kişiliği sona eren ve Serinhisar’ın mahallesi olan Yatağan’da devam etti. İpek Yatağanlılara, “Yatağan’ı mahalleye dönüştürenlere sandıkta hesabını birlikte verelim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2014 Pazartesi, 13:30

Hafta sonu seçim çalışmalarına MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’un seçim bürosu açılışına katılarak başlayan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, daha sonra TerasPark’ta vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.
denizli-mhp-ali-ipek-ic

Pazar günü Serinhisar, Yatağan ve Sarayköy ilçelerini ziyaret eden İpek’e MHP Serinhisar Belediye Başkan Adayı Halil Öztürk eşlik etti. Yatağan Beldesi’nde vatandaşlara seslenen İpek, “Biz zamanlar bakan, milletvekili, başkanlarını çıkaran Yatağan Beldemizi mahalleye dönüştürenlere sandıkta hesabını birlikte soralım” dedi.

Vatandaşların dertlerini dinleyen, esnaf ve pazaryerini ziyaret eden Ali İpek “Yatağan Beldemiz yıllarca alın teriyle, emeğiyle markalaştırdığı bıçakların, ürünlerinin karşılığını alamamıştır. Sizler ki Bakan, milletvekili, başarılı bürokratlar çıkarmış insanlarsınız. Kendi çıkarları uğruna sizleri mahalleye dönüştüren bu zihniyete hesabını sandıkta soracağız. Bizler sizlerin dertlerini, sıkıntılarınızı, isteklerinizi biliyoruz. Birlikte hem Yatağan’ı güzelleştireceğiz hem de hakkettiği değeri birlikte kazandıracağız” diye konuştu.

twit face

MERKEZE YAKIN HİZMETE UZAK KALMAYACAKSINIZ
Ziyaretlerine Sarayköy İlçesi’nin Sığma Beldesi ile devam eden İpek, Sarayköy MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çelikak ile birlikte ilçe halkına hizmet sözü verdi.
denizli-mhp-ali-ipek-ic-1

Sarayköy’ün merkeze yakın hizmete uzak tutulduğuna dikkat çeken Ali İpek, “Sarayköy konumu ve özellikle jeotermal yatakları ile yıllarca merkeze yakın olmasına rağmen hiçbir hizmet alamadı. Jeotermal yatakları yıllarca kullanılmaya mahrum bırakıldı. Kendi öz enerjimizi daha verimli kullanmak varken, bazıları kendi yandaşlarına peşkeş çekercesine buraları gözden çıkartıp, sizleri de perişan etti. Sarayköy halkı ve çevre köyleri jeotermali daha verimli kullanacak ve Sarayköy köylüsü, beldelisi ile bu yatırımları kendisi yapacak. Daha üretken ve istihdam sağlanan bir Sarayköy ile ekonomisi güçlü köyleri olacak. Bu değerleri birlikte yaratacağız. Üretime destek vereceğiz, kazanacağız ve refah günlere birlikte erişeceğiz” dedi.ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı