REKLAMI GEÇ

Okul müdüründen anlamlı kampanya

Okul müdüründen anlamlı kampanya

Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu Müdürü ve Proje Yürütücüsü Şaban Kan, öğrenci velilerine yönelik kitap okuma kampanyası başlattı. Yürütme kurulunca tespit edilen kitapları okuyan veliler çeyrek altın ile ödüllendirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2015 Pazar, 10:25

Acıpayam Osman Manisalı İlkokulunda başlatılan kitap okuma kampanyası velileri heyecanlandırdı. Okul Müdürü ve Proje Yürütücüsü Şaban Kan, velilerle yaptığı toplantıda, kampanya hakkında bilgi verdi.

Kan, “Okulumuzda yürüttüğümüz ‘Ailecek Okuyoruz’ projemizin hedefleri arasında yer alan kitap okuma zevkini tatma ve çocuklarımıza güzel örnek oluşturmak için kitap okuma etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz” diyerek velilerden kampanyaya destek istedi.

ÇEYREK ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLECEKLER
Proje yürütme kurulunca tespit edilen kitapların okula geldiğini belirten Kan, “Çocuklarımızı daha iyi anlamımıza yardımcı olacak kitaptan yapılacak bir sınavla dereceye giren velilerimize çeyrek altın hediye edeceğiz. Uzman Psikolog Özgün Kızıldağ tarafından hazırlanan yaşanmış örneklerle dolu ve her an, her velinin karşılaşabileceği sorunlar karşısında etkili yaklaşımların anlatıldığı ‘Çocukları Anlama Kılavuzu’ kitabı okulumuza gelmiştir. Katılımınız bizi sevindirecek, çocuklarımızın okuma alışkanlığına katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı