REKLAMI GEÇ

Şevkan: Her mahallede imzamız olacak

Şevkan: Her mahallede imzamız olacak

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, sorunları tek tek belirleyip çözümüne çalıştıkları, her mahallede belediyenin imzası olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2014 Cuma, 09:45

Acıpayam Kaymakamlığı, ilçedeki problem ve bunların çözümü amacıyla bir toplantı düzenledi. Daire müdürleri ve muhtarların katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, muhtarlarla sürekli görüştüklerini, onların taleplerini dinlediklerini belirtti.

Mart’taki yerel seçimlerde göreve gelen muhtarların ilk günün heyecanını yitirmeden göreve devam etmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Şevkan, “Bu dönemde hep birlikte mahallelerimizdeki sorunlarımızı çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Teknik ekibimiz her mahalleyi inceleyerek dosyalar hazırlıyor. Tek tek sorunları not alıyoruz. Mahallelerimizde en acil olan yolları açmak için çalışmalar yapıyoruz. Hiç bir muhtarımızın ve vatandaşlarımızın şüphesi olmasın. Her mahallemizde mutlaka Acıpayam Belediyesinin imzası olacaktır’’ dedi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar da,Acıpayam’ın 56 bin nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek,“İlçemiz her geçen gün daha da gelişmekte ve büyümekte. Bütün çabamız ilçemizin ve elli altı mahallesinin tamamının yaşam kalitesini daha da arttırmak, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmasını sağlamaktır. Hizmete ve vatandaşlarımıza en yakın konumda bulunan muhtarlarımız, mahallelerin her türlü sorun ve taleplerini zaman mefhumu gözetmeksizin kurumlarımıza ve bizlere iletebilirler” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı