REKLAMI GEÇ

Spor aletleri belirsizlik kurbanı

Spor aletleri belirsizlik kurbanı

Acıpayam’ın Yeşildere Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerin ardından halkın yararlanması için spor malzemeleri yerleştirilmişti. Ancak, spor aletlerinin bakımı ve çevre düzenlemesini kimin yapacağı belirlenmeyince ortaya bu manzara çıktı. Büyüyen otlar ve dikenler, vatandaşların spor yapmasını imkansız hale getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2016 Pazartesi, 13:09

Denizli’nin bir çok bölgesinde olduğu gibi Acıpayam’ın Yeşildere Mahallesi’ne de Büyükşehir Belediyesi tarafından spor malzemeleri yerleştirildi. Yolun hemen yanında bulunan yeşil alan içindeki spor aletleri vatandaşların ilgisini çekti ve ciddi bir kullanım oranına ulaşıldı.

denizli-acipayam-spor-alani-aciklama-3

BAKIM YAPILMAYINCA
Ancak, zaman ilerledikçe yeşil alan yerini tam anlamıyla bir kuru alana bıraktı. Otlar büyüdü, dikenler vatandaşların spor aletlerinin olduğu yere girişini imkansız hale getirdi. Bakım yapılmayan spor aletlerinin kullanımı da durdu.

BAKIM YAPILSA DA KULLANSAK
AGcıpayam’ın Yeşildere Mahallesi sakinleri, spor aletlerinden imkanlar ölçüsünde yararlandıklarını, özellikle de çocuklar için iyi bir oyun alanı olduğunu belirterek, “Yeniden bakımları yapılsa da kullansak. Buraya ciddi bir yatırım yapıldı, ancak bakımsızlıktan kullanılamaz hale geldi” diyerek yetkililere seslendi.

TALİMAT VERİLDİ, BAKIM YAPILACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, konuyla ilgili şikayetlerin artması üzerine belirsizliği ortadan kaldıracak bir düzenleme yaptı. Acıpayam, Serinhisar ve Çameli bölgesinden sorumlu olan Alsancak şirketinin yetkilisi Mehmet Zoylan, bugüne kadar bu tür tesislerin bakımlarının kimler tarafından yapılacağının belirsiz olduğunu söyledi.

denizli-acipayam-spor-alani-aciklama-2

Bugün itibariyle firmalarının spor aletlerinin bulunduğu alanların temizlik ve düzenlemesi konusunda yetkilendirildiğini belirten Zoylan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tesislerin olduğu alanların temizliğini de bize verdi. Bugünden itibaren söz konusu alanlarda çalışma yapılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı