REKLAMI GEÇ

Veliler sertifikalarını aldı

Veliler sertifikalarını aldı

Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi ile Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen 7-19 Yaş Aile Eğitimi semineri sona erdi. Seminere katılan gönüllü 12 veli, sertifikalarını törenle aldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 16:34

Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi Rehber Öğretmeni Cemile Gençoğlu tarafından verilen “ 7-19 Yaş Aile Eğitim Semineri”ne, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde gönüllü 12 veli katıldı. Sekiz hafta devam eden seminer sonunda veliler, sertifikalarını Acıpayam Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans salonunda düzenlenen törenle aldı.

Kurs hakkında Bilgi veren Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Haftada üçer saat olarak düzenlenen seminerde velilere, gelişim dönemleri ve özellikleri, iletişim becerileri, iletişim ve ilişki kavramları, aile içi yaşam döngüsü, aile içi tutumlar, riskler ve riskler karşısında ailenin yapabilecekleri, kişilik gelişimi, olumlu davranış kazandırma, çatışma çözme becerilerini geliştirme, geleceği planlamak ve zamanın doğru kullanılması gibi konuların anlatıldığı belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı