REKLAMI GEÇ

Vurulan Ramazan davulcusu şikayetçi olmadı

Vurulan Ramazan davulcusu şikayetçi olmadı

Acıpayam’da sahurda davul çalan ve vatandaşları uyandırırken silahlı saldırıya uğrayan 37 yaşındaki Ali Ünnü, Acıpayam Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Kol ve bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralanan Ali Ünnü’nün, kendisine ateş edeni tanımadığını söylediği, ancak şikayetçi de olmadığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 14:38

Acıpayam’ın Yazır Mahallesi’nde gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, Ramazan davulcusu olarak görev yapan Ali Ünnü, vatandaşları sahura kaldırdıktan sonra evine yönelmiş, yaklaşık 50 metre kala da kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

HAFİF YARALANDI, TABURCU EDİLDİ
Silahlı saldırının ardından çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan ali Ünnü’nün kol ve bacağından hafif yaralandığı, Acıpayam Devlet Hastanesi’nde saçmaların çıkarılmasının ardından da taburcu olduğu belirtildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI
Saldırıyı gerçekleştirenin kadın kıyafetli bir kişi olduğu iddia edilirken, Ramazan davulcusu Ali Ünnü’nün kendisini vuran kişiyi tanımadığını söylediği, ancak şikayetçi de olmadığı öğrenildi.

Saldırganın yakalanması için çalışma başlatan jandarma, olayla soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

denizli-acipayam-sahurda-ramazan-davulcusu-vuruldu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı