REKLAMI GEÇ

Yarıştığı rakibini ekibiyle kutladı

Yarıştığı rakibini ekibiyle kutladı

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan, 30 Mart yerel seçiminde rakibi olan ve ikinci kez seçilmeyi başaran Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti. Ziyarete damga vuran Özcan’ın Şems-i Tebrizi’den okuduğu dizeler oldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2014 Salı, 13:04

İlhan Özcan, eşi Melek Özcan ve meclis üyeleri ile birlikte AK Parti’den 2. kez Acıpayam Belediye Başkanı seçilen Hulusi Şevkan’ıziyaret ederek kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şevkan, “İlhan Özcan benim abimdir. Eski partilim, beraber çalıştığım bir büyüğümdür. Ben her zaman ‘Acıpayam halkı kimi istiyorsa o başkan olsun’ demişimdir. Halk bizi öngördü, biz kazandık. Öncelikle Acıpayam sevdamızda beraber hareket edeceğiz. Acıpayam’da barış, kardeşlik, birliktelik halinde yaşayacağız. ‘Belediye meclisinizde kimler var’ diye sorduklarında,‘25 tane meclis üyemiz var’ diyorum. CHP’li, AKParti’li ayırmıyorum. Biz, beraber yöneteceğiz belediyeyi” dedi.

ZİYARETE DAMGASINI VURAN DİZELER
Şevkan’ı tebrik eden ve başarı dileklerini ileten CHP Adayı İlhan Özcan ise, “30 Mart yerel seçimleri geride bıraktık. Acıpayam’a hizmet etmek, Acıpayam’ın aydınlık geleceği ve ideallerimizi gerçekleştirmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık. Acıpayam’ı Denizli’nin parlayan yıldızı yapmak için çalıştık. Ama halkımız bu konuda yetkiyi bize değil, Hulusi Şevkan’a verdi.Halkımızın verdiği kararısaygıyla karşılıyoruz. Bu yola çıktığımız ekip arkadaşlarımla beraber başkanımızın vaat ettiği 133 projenin gerçekleşmesinin takipçisi olacağız. Acıpayam’ın menfaati için,yapılacak her güzel çalışma için başkanımıza destek olacağız. Başkanımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Bu arada Özcan, Şems-i Tebrizi’nin “Bazen, akışına bırakmak gerekir; Yaprakları, suyu, mevsimleri, olayları, insanları… Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları” dizelerini okudu. Bu dizeler, ziyarete katılanlarca” Şevkan’a mesaj” şeklinde yorumlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı