REKLAMI GEÇ

BAKAN KAVAF, AKKÖY İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

BAKAN KAVAF, AKKÖY İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Akköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2010 Cuma, 16:31

Akköy ziyaretine Bakan Kavaf’ın yanı sıra Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Daire Müdürleri ve Siyasi Parti Temsilcileri katıldı. Bakan Kavaf ve protokol üyelerini Akköy Kaymakamı Sabri Uzun, Akköy Belediye Başkanı Abdullah Kılbıyık, ve vatandaşlar karşıladı.
Bakan Kavaf, Belediye çay bahçesinde vatandaşlara hükümetin icraatlarının anlattı. Ülkenin her köşesine hizmet götürmeye çalıştıkları gibi, birlik ve beraberlik içerisinde Denizli’nin her beldesine, her köşesine de hizmet götürmeye çalıştıklarını dile getiren Kavaf, aynı zamanda her köşesini karış karış gezerek, vatandaşların taleplerini, memnuniyetlerini ve beklentilerini aldıklarını belirtti. Bakan Kavaf, “Vatandaşımızın birebir kendisinden dinlediğimiz talep ve beklentiler doğrultusunda da gelecek planlarını, yatırım planlarımızı şekillendiriyoruz. Biz yalnızca halkımızın bugünüyle değil, yarınlarıyla da ilgileniyoruz. Geleceğe dönük planlarımız, programlarımız, Türkiye’nin, Denizli’nin, Akköy’ün 50 yılını, 100 yılını kapsayacak şekilde gerçekleştiriyoruz. Sadece yol yapmıyoruz, sadece baraj yapmıyoruz, sadece altyapı yapmıyoruz, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak özürlümüze, hastamıza ve yaşlımıza da bakıyoruz. Biliyorsunuz özürlü vatandaşlarımıza evde bakım desteği veriyoruz. Eğer evde bakılıyorsa özürlü vatandaşımız, ailesine bir asgari ücret, eğer bir rehabilitasyon merkezinden bakım hizmeti alıyorsa iki asgari ücret tutarında bakım ücretini özürlümüzün ailesine ödüyoruz” dedi.
Vali Yavuz Erkmen, Akköy’e Özel İdare tarafından bir ilköğretim okulu yapılacağını, ÖÇK ile anlaşılarak ihalesi yapım aşamasında olan kanalizasyondan yararlanamayan ailelerin kanalizasyondan yararlanabileceğini, Özel İdareye serada kullanılmak üzere sıcak su talebinde bulunan herkese sıcak su verildiğini söyledi. Gölemezli Beldesindeki çıkan termal suyun, Akköy ve Pamukkale’ye getirilmesinin söz konusu olduğunu, bunun teklifinin yapıldığını yatırım programına alınarak termal suyun getirilmesinin planlandığını ifade eden Vali Erkmen, ayrıca, bazı yatırımcıların Gölemezli’ye yatırım yapmak üzere müracaat yaptıklarını ve bölgeye büyük bir tesis yapmak için yatırıma başlanıldığını söyleyerek, bunun da bölgenin turizm anlamında kalkınması anlamına geldiğini belirtti. Devlet Bakanı Kavaf, Vali Erkmen ve beraberindeki diğer protokol üyeleri daha sonra Gölemezli beldesine giderek burada vatandaşlarla bir araya geldiler ve vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı