REKLAMI GEÇ

Denizli’de UFO heyecanı

Denizli’de UFO heyecanı

Denizli’nin turistik beldesi Karahayıt’ta bir otelde müşteri olarak kalan Seda Karakoç, balkondan ışık saçarak yavaş yavaş yükselen bir cismi cep telefonuyla kaydetti. Seda Karakoç, Pamukkale semalarındaki bilinmeyen cismi görüntülerken çok heyecanlandığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2012 Pazartesi, 14:20

Karahayıt’ta bir otelde müşteri olarak kalan Seda Karakoç, balkondan ışık saçarak yavaş yavaş yükselen bir cismi cep telefonuyla kaydetti. Seda Karakoç, Pamukkale semalarındaki bilinmeyen cismi görüntülerken çok heyecanlandığını söyledi.

Karahayıt Beldesi’ne tatile gelen 24 yaşındaki Seda Karakoç, kaldığı Özdemir Apart Oteli’nde dün saat 20.30 sıralarında balkondayken, Pamukkale semalarında yavaş yavaş yükselen ışıklı cismi gördü.

Hemen cep telefonunu eline alan Karakoç, cismi görüntülemeye başladı. Bilinmeyen cismin ışık saçarak göğe yükseldiğini belirten Karakoç, bir süre sonra gözden kaybolduğunu anlattı. Seda Karakoç, Pamukkale semalarındaki bu cismi görüntülerken çok heyecanlandığını söyledi.

Yorumlar

miy_ey   -  Bağlantı 22 Ağustos 2013, 18:39

arkadaşlar fenerler ne kadar hızla gidebilir??? bir uçağın ışıklarının belki 3 misli büyüklüğünde (size feneri adlandırabilir) ama uçaktan daha hızlı ve o yüksekte gidebilecek bir ışık hüzmesi yok ben defalarca goruyorum hatta bi ara kafayı yiyecektim hergün saat 22:00 ile 23:30 arası çoban yıldızının olduğu bölgeden bir yerden aniden ışık parlayıp kısa bir süre biraz yavaş arkasından aniden hızlanarak gözden kayboluyor.. buna gözümle görmesem sizin dediginiz gibi bende inanmazdım :)) ama denizli semalarında bu tarz şeyler var. İster casus insansız keşif uçakları ister ufo deyin garip şeyler var denizlide

murat   -  Bağlantı 11 Ekim 2012, 11:40

zavallı kızın dilek fenerlerinden haberi yok sanırım. hadi kızın haberi yok Denizlihaber.com’undamı haberi yok dilek fenerlerinden.

denizli   -  Bağlantı 8 Ekim 2012, 20:34

Akşam bize çay içmeye gelmişlerdi gelirken ışıkları söndürdüler giderken dedik bi defa xenon’ları yakın da gidin görelim dedik bizim hatrımızı kıramadılar o kadar dediler geldiğimizi kimse görmesin diye keşke demeseydik ayıp oldu onlara şimdi…

ss   -  Bağlantı 8 Ekim 2012, 15:14

PAÜ den salınan fenerdir o yine

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı