REKLAMI GEÇ

Muhtar dilekçeleri sergileyecek

Muhtar dilekçeleri sergileyecek

Mahallenin sorunlarına çözüm arayan Akköy Muhtarı Evran Kuzu, sosyal medyadan yaptığı tepki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere DESKİ, Valilik, DSİ gibi kurumlara sayısızca dilekçe verdiğini, ancak sonuç alamadığını söyleyen Kuzu, “Dilekçeler sergi açılacak kadar oldu” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2016 Pazar, 11:49

Büyükşehir Yasası ile Pamukkale’nin bir mahallesi haline gelen Akköy’ün muhtarı Evran Kuzu isyan etti. İçme suyundan, sulamaya, yol çalışmasından park ve bahçelerin yapımına, sağlıktan eğitime yaşadıkları sorunlara dönem dönem yazdığı dilekçelerle çözüm arayan Muhtar Evran Kuzu, sonunda isyan etti.

16 BİN KİŞİ MAĞDUR
Akköy’ün sessizce ilçe statüsünün ellerinden alınarak cezalandırıldığını söyleyen Muhtar Evran Kuzu, “İlçe iken kamu kurum ve kuruluşlar vardı. Vatandaşlar Denizli’ye gitmeden işlemlerini buradan yapıyordu. Şimdi mesai saati sonrası iğne yaptırmak için bile Denizli’ye gitmek zorunda kalıyoruz” dedi.

DOMATES BİLE YETİŞTİREMİYORUZ
İlçe statüsündeyken Akköy’de çürüksu abonelerinin olduğunu belirten Kuzu, uygun bir bedelle sulama yaptıklarını ve ürünlerini yetiştirebildiklerini söyledi. Yetkinin DESKİ’ye geçmesinin ardından suyun tonunun 3.20 liraya çıkarıldığını anlatan Kuzu, “Vatandaş domates bile ekemiyor. Bu sorunlarımızdan yalnızca biri. Bunun gibi sayısız sorun var ve her sorunun çözümü için yetkili birimlere dilekçe verdim. Bugüne kadar verdiğimiz dilekçelerin sayısını ben bile hatırlamıyorum. Ama hiç biri çözülmedi” diye konuştu.

SERGİ AÇACAK KADAR OLDU
Verdiği dilekçelerin hiçbirine yanıt alamadığın, sorunların çözümü için de herhangi bir adım atılmadığını öne süren Akköy Muhtarı Evren Kuzu, “Artık başka çarem kalmadı. Kurumlar arasında mekik dokumaktan, dilekçe yazıp vermekten bıktım. Yazdığım dilekçeler bir sergi açılacak kadar oldu. Sonunda çaresiz bunları sergileyeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı