REKLAMI GEÇ

48 yıl sonra duygulandıran buluşma

48 yıl sonra duygulandıran buluşma

Babadağ Ortaokulu’nun ilk mezunları 48 yıl sonra bir araya gelerek, hem hasret giderdi hem eski günleri yad etti. Mezunlar, tıpkı 48 yıl önce olduğu gibi okulun önünde yine aynı pozu verdi, buluşmaya katılan matematik öğretmeni Mehmet Güner eski günlerdeki gibi sınıfta yoklama aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 15:48

Türkay ARKADAŞ / BABADAĞ (Denizli), (DHA)

1951 ve 1952 doğumlular, Bababadağ Ortaokulu’nun 1967’deki ilk mezunları oldu. Aralarında emekli kaymakam, mühendis, emekli öğretmenler ile esnaf ve işadamlarının bulunduğu Babadağ Ortaokulu’nun eski mezunları okulda bir araya geldi.

Mezuniyetlerinden 48 yıl sonra bir araya gelen eski mezunların arasına matematik öğretmenleri Mehmet Güner de katıldı. Sınıfa giren Mehmet Güner, yoklama yaptı. Ardından slayt gösterisi ile eski fotoğraflar gösterildi. Bazı mezunlar duygulanıp, gözyaşların tutamadı.

babadag_mezunlar_bulustu_ic

Eski mezunlar, 48 yıl önce okuldan ayrılmadan önce hatıra olması için çektirdikleri fotoğrafı tekrarladı. Mezunlar aynı pozu verdi, değişen tek yeş ise o dönemde küçük birer çocuk olan mezunların ilerleyen yaşları oldu.

Mezunlar, okul bahçesinde simit yedikten sonra yeniden buluşmak temennisiyle ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı