REKLAMI GEÇ

İNŞAATA VALİ AYARI

İNŞAATA VALİ AYARI

Babadağ’da yapımı süren 60 kişi kapasiteli huzurevinin inşaatını inceleyen Vali Kocatepe, yüklenici firmaya “Çalışmaları hızlandırın” talimatı verdi. Denizli’de 100’ün üzerinde yaşlı huzurevi için sıra bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2015 Cumartesi, 13:49

Denizli’de huzurevine olan talep arttı. Kent merkezindeki huzurevi ise kapasite olarak yetersiz kaldı Şu ana kadar yatalaklar da dahil 100’ün üzerinde başvuru sıra bekliyor. Bu nedenle Babadağ’da yeni bir huzurevi inşaa ediliyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapımı süren Babadağ Huzurevi 60 yatak kapasiteli olacak. Ağustos ayı sonunda bitmesi planlanan inşaat ağır kış şartları nedeniyle planlanan süreden daha sonra tamamlanacak.
Bu durum Vali Şükrü Kocatepe’yi de harekete geçirdi. Babadağ’a giderek incelemelerde bulunan Vali Kocatepe hem yüklenici firmadan hem de Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın’dan bilgi aldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga ve Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen’in de katıldığı inceleme gezisinde Vali Kocatepe yüklenici firmanın yetkilileri ile de görüştü. Yüklenici firma temsilcilerine inşaatı hızla tamamlama talimatı veren Kocatepe, “En kısa süre içinde bitirin. Babadağ Huzurevi’ni ekim ayı sonuna kadar açmak istiyorum” dedi.

denizli-babadag-vali-huzurevi-ic

Bu yıl içinde açılışının yapılması planlanana Babadağ Huzurevi aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi tarafından da kullanılacak. İlçenin girişinde, doğal güzelliklerin yanı başındaki huzurevinde üniversitenin uzmanları yaşlı hastalıkları üzerine araştırma çalışmaları yürütecek. Babadağ Huzurevi’nin tamamlanması durumunda Denizli’deki sıra bekleyen yaşlıların bir kısmı buraya alınarak rahatlık sağlanacak.

Yorumlar

asım altıntaş   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 16:15

Denizli merkezde hizmete açılan İlahiyat fakültesi binası ne amaçla yapılmıştı,hatırlayan varmı?
HUZUREVİ.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı