REKLAMI GEÇ

İşyerleri Babadağlıları bekliyor

İşyerleri Babadağlıları bekliyor

Heyelan nedeniyle boşaltılarak, Karahasanlı Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılan 406 konuta taşınan Babadağ Gündoğdu Mahalle sakinleri, şimdi de işyerleri için kura çekecek. Cumartesi günü noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek 51 işyeri hak sahiplerine teslim edilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 14:24

Bakanlar Kurulu Kararı ile 2008 yılında Afete Maruz Bölge olarak kabul edilen Babadağ İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde ikamet ederken ev ile işyerlerinden taşınmak zorunda kalan vatandaşlar, Karahasanlı Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ev ve işyerlerine yerleşmeye devam ediyor. Projenin 2. etabında yer alan 52 işyerinin tamamlandığı ve 19 Eylül Cumartesi günü saat 14,30’da Nalan Kaynak Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile 51 işyeri hak sahibine teslim edilecek.
Kura çekimine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılacağı açıklandı.

406 KONUT 51 İŞYERİ SAHİPLERİNE TESLİM EDİLMİŞTİ
Heyelandan etkilenen 406 konut ve 102 işyeri sahibinin taşınması için TOKİ tarafından Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesi’nde ev ve işyeri yapılmaya başlandı. İlk etapta 406 konut ve 51 işyeri noter kurası ile 2012 yılında yapılarak teslim edilirken, ikinci ve son etapta sona gelindi ve TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 52 adet işyeri Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından teslim alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı