REKLAMI GEÇ

Tonlarca kömür uçuruma atıldı

Tonlarca kömür uçuruma atıldı

Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından dağıtılan ve muhalefetin “Seçim Kömürü” olarak eleştirdiği tonlarca kömür, Babadağ’da uçuruma döküldü. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, israf hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirterek, “Emekliye verilecek ikramiye için ‘Kaynak nerede?’ diye soranlar, devletin kaynaklarını böyle israf ediyorlar. Burada gördüğünüz manzara, kaynakların nasıl çarçur edildiğinin kanıtıdır” dedi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2015 Pazartesi, 20:07

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın dağıttığı kömürler, hep tartışma konusu oldu. Muhalefetin seçim öncesi sıkça dağıtıldığı için eleştirdiği bu kömürler, bu kez farklı bir olayla gündeme geldi.
Babadağ’ın girişinde uçurama dökülmüş halde tonlarca kömür bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine durumdan haberdar olduklarını belirten CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, milli servetin böylesine israf edilmesinin hesabını soracaklarını ve suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Çavuşoğlu, “Bize gelen bir ihbar üzerine Babadağ ilçe başkanımız ve başkan yardımcılarımız kömürlerin atıldığı yere gelerek inceleme yaptı. Burada ülkemizin milli kaynaklarının nasıl çarçur edildiğini görüyoruz. Halkımızın, milletimizin, paralarının nasıl çarçur, edildiğinin göstergesi bu. Ülkemizin kaynak sorunu olduğunu iddia edenlerin, bu kaynakları nasıl israf ettiğini görüyorsunuz” dedi.

ic

“İŞTE KAYNAK”
CHP’nin emeklilere yılda iki maaş ikramiye vaadine, hükümetten gelen “Kaynak gösterin” eleştirilerine de göndermede bulunan Çavuşoğlu, “Bugün yaşadığımız tablo kaynağın çok olduğunu gösteriyor. O kaynakların bir bölümü burada israf edilmektedir. Kaynaklar birilerine peşkeş çekilmektedir. Bu kömürler birileri tarafından satılır hale getirilmiştir. Halkımız burada bu kaynakları çarçur edenlerden hesap sormalıdır” dedi.

ic-2

“KAYMAKAMLIK AÇIKLASIN”
CHP Babadağ İlçe Başkan Yardımcısı Ali Atlı da, kaymakamlığı açıklamaya davet etti. Atlı, “Buraya atılan bu kömürlerin neden fakirlere dağıtılmadığını kaymakamlığın açıklaması gerekiyor. Bu kömürleri buraya kimin attığı belli değil. Yetkili makamlardan açıklama istiyoruz. Babadağ’da yaşayan fakir insanlar bu kömürlerden neden faydalanamamıştır bunu açıklamaları gerekli” dedi.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 5 Mayıs 2015, 14:23

Yazıktır,günahtır be.Milli servet bu kömürler.Mevcut yönetimin aklı başından iyice gitti artık.Millet sandıkta gereken cevabı verecek .Az kaldı…

Yigit   -  Bağlantı 4 Mayıs 2015, 21:52

Nedense Hep Seçimlerden önce dagıtılıyor şimdiye kadar nerdeydiniz çok soguk bir kış geçirdik neden o zaman dagıtmadınız yardımmış kıvırın kıvırın nereye kadar kıvırabileceksiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı