REKLAMI GEÇ

Baklan’a 10 kilometrelik yol

Baklan’a 10 kilometrelik yol

Denizli-Çivril karayolunun Denizler Kavşağı’ndan Baklan’a kadar olan 10 kilometrelik karayolu, 3 belediye, Karayolları ve 1 özel şirketin ortak çalışmasıyla yeniden düzenleniyor. Sıcak asfaltla kaplanacak yolun A1 standardında olacağı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2016 Cumartesi, 11:13

Baklan Belediyesi, ilçeyi Denizli-Çivril karayoluna bağlayan 10 kilometrelik yoldaçalışma başlattı. A1 standardında olacak ve sıcak asfaltla kaplanacak yol, Denizli Büyükşehir, Baklan ve Çal belediyeleri ile Karayolları Bölge Müdürlüğü ve bir özel şirketin ortak çalışmasıyla yapılacak.

baklana_imece_usulu_yol-ic

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçeyi Denizli-Çivril karayoluna bağlayacak yoldaki çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Belediyemizin araç ve ekip sayısı yeterli olmadığı için zaman zaman diğer belediyelerden destek alıyoruz. Bu yol çalışmasının da bir an önce tamamlanması için başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Karayolları, Çal Belediyesi ve özel bir şirket, bazen araç, bazen de ekip desteğinde bulunuyor” dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ
Sosyal medya hesabından yol çalışmasına destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Gülsever, “İlçemizde devam eden yol çalışmalarında bizlere ekipman ve personelleriyle destek veren Büyükşehir Belediye Başkalığına, Çal Belediye Başkanlığına, Karayolları Bölge Müdürlüğüne ve Doğusan şirketine teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı