REKLAMI GEÇ

BAKLAN’DA 1500 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

BAKLAN’DA 1500 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Baklan’ta Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattığı Bin Fidan Bir Nefes kampanyasında 1500 fidan toprakla buluştu. Ağaç dikimine ilçe halkı da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2018 Perşembe, 14:10

Baklan’taki Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin başlattığı ‘Bin Fidan Bin Nefes’ kampanyasında 1500 fidan toprakla buluşturuldu. Baklan’daki Türbe üste mevkiinde gerçekleşen fidan dikimine öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Bin kişinin fidan diktiği belirtildi.
Şenliğe dönüştürülen fidan dikim etkinliği ilçedeki kamu kurumları tarafından da desteklendi.
Fidan dikim etkinliğinde konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever dikilen fidanların toprağı sahipleneceği ve ilçeyi güzelleştireceği vurgusunu yaparak; “Çocuklarımız toprak sevgisi, doğa sevgisi, insan sevgisi ve vatan sevgisi ile büyüyecek; Ülkemizi yarınlara onurla ve gururla taşıyacaktır” dedi.


Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı AL Müdürü Erkan Ayrancı projeye herkesin sahip çıktığını söyleyerek; “Projeyi okul olarak bir uyanış adımı olarak attık. Baklan küçük bir ilçe, okulumuz da küçük bir okul ancak biz bahanelere sığınmadan büyük adımlar atabileceğimizi görmek ve göstermek istedik. Projeyi ilk ortaya attığımızda acaba bir endişe yaşasak da şimdi istediğimiz hedefe ulaşmanın hatta aşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemiz Milli eğitim camiasında yankılandı. Projemizi İl ve İlçe milli eğitim müdürlüğümüz destekledi. İlçemizde tüm resmi kurumlar hem maddi hem manevi destek verdiler. Özellikle belediye başkanımız tüm imkânlarını seferber etti. Ayrıca ilçenin dört mahalle muhtarı bizlerle çalıştı. Kısacası öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, halkımız ve amirlerimizle birlikte çalışmanın mümkün olduğunu gördük. Okulumuza bağış yaparak yurt içinde ve dışında binden fazla gönüllü adına bu fidanları toprakla buluşturduk. Ne mutlu bir olan bize” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı