REKLAMI GEÇ

Baklan’da Kültür Merkezi’nin temeli atıldı

Baklan’da Kültür Merkezi’nin temeli atıldı

Baklan’da Kültür Merkezi’nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever “Hizmet almayan mahalle kalmayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2018 Pazartesi, 10:11

Baklan Belediyesi tarafından Beyelli Mahallesi’nde kazandırılacak olan Kültür Merkezi’nin temeli atıldı. Törende konuşan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “İlçemizde yatırım almayan, değişim yaşamayan mahallemiz kalmayacak. Baklan’da halk ne istiyorsa, ne bekliyorsa o oluyor ve gerçekleştiriliyor” dedi.

Beyelli Mahallesi’nde gerçekleşen Temel Atma Töreni’ne Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, mühendisler ve mahalle sakinleri katıldı.

Baklan Belediyesi Temmuz Ayı meclis toplantısında yeni bir yatırım kararı alınmıştı. Toplantıda Beyelli mahallesinde ihtiyaçları karşılayacak bir Kültür Merkezi projesi kararlaştırılmıştı.

“BAKLAN’DA YAŞAM DAHA GÜZEL OLACAK”
Baklan’da yatırım almayan, değişim yaşamayan mahallemiz kalmayacağını belirten Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Baklan’da halk ne istiyorsa, ne bekliyorsa o oluyor ve gerçekleştiriliyor. Tüm mahallemizde gençlerimizin nişan – düğün etkinliklerinin, halkımızın mevlit törenlerinin, çocuklarımızın sünnet merasimlerinin, Ramazan ayında iftar yemeklerinin, kurumların eğitim ve toplantılarının rahatlıkla yapılabileceği kültür merkezlerine sahip olacak. Halkımızın beklentisi olan, Beyelli Mahallemizde eksikliği hissedilen kültür merkezi inşaatı, kendilerinin duası ve desteği ve Belediye personelimizin özverili çalışmaları ile yakın bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Baklan’da ilçemiz için, mahallelerimiz için, halkımızın için verdiğimiz hizmetlerde yanımızda olan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Baklan’da yaşam daha güzel olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı