REKLAMI GEÇ

Baklan’da mezuniyet heyecanı

Baklan’da mezuniyet heyecanı

Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 12:09

Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Mezuniyet törenine Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, Baklan Belediye Başkan Yardımcısı Mesut İnan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ersin Gürsoy, İlçe Emniyet Amiri Ömer Şahin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Sözeri, Ziraat Bankası Müdürü Selman Duysak, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Günyılmaz, Okul Müdürü Erkan Ayrancı, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

“DİPLOMA HER ŞEY DEĞİLDİR”
Törende öğrencilere sislenen Okul Müdürü Erkan Ayrancı, “Bizler Baklan’ı çok sevdik, bizler Baklan’da çalışmayı çok sevdik. Baklanlıların bize olan yaklaşımlarından çok mutlu olduk. İhtiyaç duyduğumuz her anda Belediye Başkanımız Yusuf Gülsever’i yanımızda bulduk. Bu sene 10 mezun veriyoruz. Önümüzdeki sene öğrenci sayımız artacak. Diploma her şey değildir. Mezun olan öğrencilerimizden en büyük isteğim, vicdanlı olmalarıdır. Vatanına ve miletine sahip çıksınlar” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAK ÇOK ÖNEMLİ”
Baklan’da bir haftadır devam eden Bilim Fuarları’ı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Okulları yapmak yetmiyor, öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak da gerekiyor. İlçemizde bir haftadır TÜBİTAK’ın ülke genelinde Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğince uygulamaya koyduğu projelerin gerçekleşmelerini takip ediyoruz. Okullarımızdaki 3 ayrı bilim fuarını halkımızla birlikte takip ettik. Fuarda öğretmenlerimizin danışmanlığında, öğrencilerimizin her birinin bilimde, fende, teknoloji üretmede birer mucit olduğunu gördük. Çağımızın teknik ve teknolojisine uygun icatlar ve buluşları uygulamalı olarak bizlere gösterdiler. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz, bir kez daha göğsümüzü kabarttılar. Gençlerimizin her konuda, her alanda ailelerini, vatanını ve milletini en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Bu süreçte bizlere düşen her ne görev varsa yapmaya hazırız” dedi.

Konuşmaların ardından Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve diğer davetliler tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı