REKLAMI GEÇ

Baklanlı kadınlara kırsal kalkınma dersi

Baklanlı kadınlara kırsal kalkınma dersi

PAÜ KASUAM, Baklan Kaymakamlığı ve Baklan Belediyesi ile birlikte Kadınlara özel panel gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2018 Cumartesi, 10:57

PAÜ Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KASUAM) tarafından Baklan Kaymakamlığı ve Baklan Belediyesi işbirliği ile panel düzenlendi.

Kırsal alanda kadın istihdamını ve sosyal güvenliğini artırmayı amaçlayan panele, Baklan ve çevre mahallelerinden kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in yaptığı panelin oturum başkanlığını, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Kumaş üstlendi.

Panelde sırasıyla, Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, “T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Destekleri”, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Denizli İl Koordinatörü Murat Kar, “TKDK Proje ve Destekleri”, KOSGEB Denizli İl Müdürü Aziz Acar, “Girişimcilik Destek Programları” ve PAÜ İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz “Tarımda Çalışan Kadınların Sosyal Güvenliği” konularında sunum yaparak katılımcılara bilgi verdi.

Panelin son bölümünde, panelistler katılımcılardan gelen soruları yanıtlayarak, verilen destekler konusunda kurumlarla işbirliğini geliştirecek iletişim ağını kurdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı