REKLAMI GEÇ

Başkan’dan 70 yıllık evlilere karanfil

Başkan’dan 70 yıllık evlilere karanfil

Baklan’da, 70 yıldır aynı yastığa baş koyan 87 yaşındaki Hüsem Kalelihan ile 86 yaşındaki Cennet Kalelihan’a, belediye Başkanı Yusuf Gülsever’den ziyaret ve kırmızı karanfil.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 17:45

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, eşi Ayşe ve kızı Tuğba Gülsever ile birlikte, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ilçedeki yaşlı çiftleri ziyaret etti. Ziyaretlerine 70 yıldır evli olan Hüsem-Cennet Kalelihan ile başlayan Gülsever, bir süre onlarla sohbet etti, isteklerini dinledi.

Kendisinin de 43 yıllık evli olduğunu belirten Başkan Gülsever, “Sevgi, huzurlu ve mutlu bir yaşamın anahtarıdır. Bir şeye sevgiyle bağlanmak onun için en güzel olanı istemektir. Bizler de gönül verdiğimiz Baklanımızı sizlerden de aldığımız sevgiyle büyüteceğiz” dedi.

“SAYGI VARSA EVLİLİĞİN ÖMRÜ TÜKENMEZ”
Uzun ömürlü evliliğin sırlarını anlatan Cennet Kalelihan ise, “Biz evlenirken, bir ömür boyu birlikte olma sözü verdik. Şimdiki evlilikler ömürlük değil, günlük olmuş. Genç çiftler birbirlerine saygı duysunlar. Eğer saygı ve sevgi varsa evliliğin de ömrü tükenmez” diye konuştu.

Gülsever, daha sonra uzun yıllardır evli olan Sadettin-Hanife Kayhan, Bekir-Dudu Gühan, Mahmut-Elif Kutlu, Emin-Ümmü Kutlu, Cemile-Nuri Yurdakul, İzzet-Semiha Gürsoy, İsmail- Fatma Kara çiftlerini ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı