REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Baklan’a kültür merkezi

Büyükşehir’den Baklan’a kültür merkezi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Baklan’da yapılacak olan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatı başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 16:12

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklan’da önemli bir yatırıma imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı projeler arasında yer alan Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi’nde çalışmalar başladı.

Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan proje; Baklan sosyal yaşamına alternatif kazandırarak, vatandaşlar için büyük kolaylıklar getirecek. 3750 metrekare alan içerisinde 2200 metrekare inşat alanına sahip proje kapsamında 1 kapalı pazar yeri, 1 konferans salonu, 1 kent terası, 2 apart, 1 kafeterya, 1 ofis, 9 iş yeri, 2 atölye sınıfı ve 1 depo inşa edilecek. Baklan Kültür ve Sosyal Tesisisin hayata geçmesinin ardından ilçe halkı, modern kültür ve ticaret merkezinde birçok sosyal imkana sahip olacak.

“ÇEVRE İLÇELERE DE HİTAP EDECEK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli merkezinde olduğu gibi ilçelerde de sosyal ve kültürel yatırımlara imza attıklarını vurgulayarak, “İlçelerde yaşayan vatandaşlarımızın da sosyal hayatına yeni bir alternatif sunarak, yaşadıkları yerlerde daha mutlu olmalarını istiyoruz. Kültür Merkezi ve Sosyal Tesis, Baklanımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. 19 ilçemizin tamamında vatandaşlarımızın rahat, huzurlu ve refah içinde yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam edip inşallah tüm ihtiyaçları gidereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı