REKLAMI GEÇ

Baklan Belediye Başkanı Gülsever: “Kabul ediyorum, ben deliyim”

Baklan Belediye Başkanı Gülsever: “Kabul ediyorum, ben deliyim”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda genel müdürlük, il müdürlüğü, şube müdürlüğü yapan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Üst düzey bürokrat iken 5 bin 700 nüfuslu yere başkan olmak için görevi bıraktım. Kabul ediyorum, ben deliyim” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 11 Mart 2017 Cumartesi, 16:24

Nüfus itibariyle Denizli’nin en küçük ilçesi olan Baklan’ın Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, 2014 yerel seçimlerinden sonra, neden bürokratlık görevinden istifa edip başkanlığa soyunduğunu ilk kez denizlihaber.com’a açıkladı.

Gülsever, 38 yıl Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda çalıştı. Bu sürenin 9 yılında il müdürlüğü, 12 yılında şube müdürlüğü ve kalan bölümde de şeflik ve mühendislik yaptı. Başarılı çalışmalarından sonra 2013 yılında bakanlıkta genel müdürlüğe atandı.

Ankara’da üst düzey bürokrat iken, görevinden istifa eden Yusuf Gülsever, 5 bin 700 nüfuslu köy görünümlü Baklan’a başkan olmak için AK Parti’den aday adayı oldu. Adaylığından sonra da seçimi kazandı.

Gülsever, “Kabul ediyorum, ben deliyim. Hiç bir akıllı, üst düzey bürokrat iken görevi bırakıp, köy görünümlü Baklan’a başkan olmaz. Bu konuda eleştiriler de aldım. Eleştirilere kulaklarımı tıkadım. Göreve başladığımda belediyenin tüm gelirlerine haciz konmuş, akaryakıt istasyonları mazot bile vermiyordu. Yüzlerce kişi alacaklarından dolayı haciz getirmiş, çalışanlar maaşlarını alamıyordu. Bu sıkıntıları kısa sürede giderdim. Doğduğum topraklar için elimi değil, vücudumu taşın altına koydum” dedi.

Yorumlar

Doğan ERDEM   -  Bağlantı 11 Mart 2017, 22:55

Sayın başkanım izi t€brik €diyor başarılarınızın d€vamını diliyorum.Saygılarımla..!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı