REKLAMI GEÇ

Gülsever: “Hadim çamurdan kurtuldu”

Gülsever: “Hadim çamurdan kurtuldu”

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever Baklan’ın Hadim Mahallesi’nde ara sokaklar ile caddelerinde yol yapım çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Hadim Mahallemizdeki 5 kilometrelik ara sokaklarını bir daha yaşanmamak üzere çamur bataklığından kurtardık. Önümüzdeki süreçte düzenlediğimiz yollara kilit parke taşı döşeyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2015 Pazartesi, 14:04

Baklan Belediyesi son olarak Hadim Mahallesi’nde 5 kilometrelik yol çalışması gerçekleştirdi.

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “İlimizde ve ilçemizde uzun yıllardır beklediğimiz ve Rabbimizden dilediğimiz ve geçtiğimiz ay gerçekleşen yoğun kar yağışları hepimizi ziyadesi ile sevindirmiş ve dudaklardan Cenab-ı Hakk’a sonsuz teşekkürlerimizi sunmuştuk. Ancak yağan kar ve peşinden gelen yağmurlar özellikle alt yapı eksiği olan yerleşim birimlerinde yaşamı olumsuz etkilemiştir. Ara ve sokak yollarının büyük bir kısmı uzun yıllardır bakımsız ve toprak olan Hadim Mahallemizin yolları adeta çamur deryasına dönerek halkımızı olumsuz yönde etkiledi. Biz de bu olumsuzlukları gidermek için mahallemizde yol çalışmalarına başladık” dedi.

Çalışmaların 12 günde tamamlandığını ifade eden Gülsever, “Baklan Belediyesi olarak Hadim Mahallesi’nde başlattığımız yol çalışmalarımızı Denizli Büyükşehir Belediyemizin de destek ve katılımlarıyla 12 günde tamamladık. Çalışmalarımızda belediyemize ait 4 kamyon, 2 greyder, 1 silindir, 2 kepçe ve diğer hizmet araçlarımız aralıksız hizmet verdi. Büyükşehir Belediyemiz 3 kamyon, 1 kepçe, 1 greyder, 1 silindirle çalışmalarımıza destek oldu. Yapılan bu çalışmaya 1 adet kamyonla Baklan Sol Sahil Sulama Birliği de katkı verdi” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı