REKLAMI GEÇ

Gülsever, muhtarları dinledi

Gülsever, muhtarları dinledi

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Gülsever, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2015 Pazar, 10:52

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Baklan Kaymakamı İlker Eker, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Emniyet Amir vekili Hasan Hüseyin Gür, İlçe Jandarma Komutanı Geylani Şenyayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kayayurt, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Baklan Merkez İlçe ve mahallelerde devam eden projeler hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Gülsever, “İlçemizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Mezarlık çevre düzeni, toplu yaşam alanlarında yenileme ve düzenleme çalışmaları, camilerin bakımı, park ve konut yapımı ile yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için sıcak aş dağıtımı hizmetlerimiz de devam ediyor. İlçemizde eğitim, sağlık, asayiş konusunda da kurum müdürlerimizle de birlikte çalışıp belediyemize düşen her konuda desteğe hazırız. Muhtarlarımız bizim can damarlarımızdır, mahallelerimizdeki eksikleri ve talepleri bizlere her zaman iletebilirsiniz” dedi.
Konuşmaların ardından toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı