REKLAMI GEÇ

Şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz yemek

Şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz yemek

Denizli’nin Baklan İlçesi’nde lokanta işletmeciliği yapan Hasan Süsar, gaziler ve yakınları ile şehit ailelerine ücretsiz yemek veriyor. Süsar, “Onlar bu şekilde onurlandırılmayı hak ediyor” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2014 Çarşamba, 11:15

Baklan’da Türk Telekom’dan emekli olan Hasan Süsar, ilçe merkezinde lokanta açtı. 2.5 yıldan beri lokanta işletmeciliği yapan Süsar, başlattığı uygulama ile takdir topluyor. Süsar, gaziler ve yakınları ile şehit ailelerine ücretsiz yemek veriyor.
Süsar, “Benim hayalimdi, bizim rahat ve huzurumuz için canlarını feda edenlerin ailelerine, sakat kalmayı göze alarak çarpışan gazilerimize ve ailelerine olan minnet borcumuzu ödemek istedim. Benim yaptığım hizmetin maddi bir boyutu yok. Ancak, onları bir nebze olsun onurlandıra biliyorsam ne mutlu bana” dedi.

“KİMLİK SORMAYIZ”
“Lokantaya gelen ve şehit yakını veya gazi yakını olduğunu söyleyen herkes ücretsiz olarak yemek yiyebilir” diyen Hasan Süsar, lokantaya gelen gazi ve şehit yakınlarına asla kimlik sormadıklarını belirtti.
Süsar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi yönetimini Baklan’a davet ederek, “Dernek başkanı ve yönetimi ile tanışmak isterim. Bir gün ziyaretimize gelmelerini isteriz” diye konuştu.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 7 Mayıs 2014, 16:14

seni tebrik ediyorum arkadaş. Çok insanın paraya taptığı şu dünyada, paranın değil, insanlığın mühim olduğunu gösterdin. Ulu yaradan inşallah bunu karşılıksız bırakmaz. Şehit ve gazilerimiz bunu hakediyorlar. Sen de herkesin kalbini kazandın. Allah da seni güldürsün.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı