REKLAMI GEÇ

Yaşlı ve engellilere 3 öğün yemek

Yaşlı ve engellilere 3 öğün yemek

İlçeye yaşlı bakım merkezi kazandırmak için hareket eden Baklan Belediyesi, bu kez de ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi aileler ve engelli vatandaşlara günde üç öğün yemek veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2015 Pazar, 10:28

Baklan Belediyesi yaşlı, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlara sıcak yemek dağıtımına başladı. Her gün üç öğünlük sıcak yemek dağıtacak olan belediye bu uygulamayla yaşlı, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli ailelere kol kanat geriyor. Sefer taslarıyla özel olarak hazırlanan servis araçlarıyla dağıtılacak olan yemekler, belediyenin yemekhanesinde hazırlanıyor. Belediye yemekhanesi önünde yapılan konuşmalar ve dualarla başlayan yemek dağıtımına Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Kaymakamı İlker Eker, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından birine imza attıklarını belirten Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Belediyelerin sadece yer altı ve yer üstündeki fiziki çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da ilçe halkına gerekli hizmetleri götürmesi gerekmektedir. Bizler de yaşlı, kimsesiz, bakıma muhtaç ve engelli ailelere kol kanat gererek sıcak aş dağıtımına başladık” dedi.

“GELİN SEFERTASLARINI BERABER DOLDURALIM”
Konuşmasında hayırseverlere de seslenen Başkan Gülsever, “Geçtiğimiz aylarda ilçemizde yapımına başladığımız yaşlı bakım evi projemize destek için hayırseverlerimiz adeta sıraya girmiştir. Gelin yaşlılarımıza ulaştırmak için yola çıkardığımız sefertaslarını beraber dolduralım. Baklanlı vatandaşlarımızın ve hayırseverlerimizin bizi bu faaliyetimizde destekleyeceklerine inancımız tamdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı