REKLAMI GEÇ

Bekilli 7’den 77’ye satranç oynayacak

Bekilli 7’den 77’ye satranç oynayacak

İzmirli işadamı Şamil Girgin’in, Bekilli Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yaptırdığı Açık Alan Satranç Sahası törenle açıldı. Açılış maçını ise Bekillili 61 yaşındaki Abdi Avkan ile 56 yaşındaki eşi Sevim Avkan oynadı. Açık alan saha 3 bin liraya mal oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 13:42

Bekilli’de ”Gençlik Haftası” etkinlikleri kapsamında Bekilli Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde yaptırılan Açık Alan Satranç Sahasının açılışı gerçekleştirildi.

denizli-bekilli-satranc-ic
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Ulusoy’ un kendisine yazdığı mektup ile Bekilli İlçesinde eğitime destek verme kararı alan İzmirli işadamı Şamil Girgin’in ilk hizmeti 3 bin liraya mal olan satranç sahasını yapmak oldu.

Satranç sahasında ilk açılış maçını Bekilli halkından 61 yaşındaki Abdi Avkan ile eşi 56 yaşındaki Sevim Avkan yaptılar. Öğrencilik yıllarında satranç oynadıklarını söyleyen çift yapılan hizmetten çok memnun olduklarını yıllar öncesine dönüp öğrencilik yıllarını tekrar yaşadıklarını ifade dile getirdiler. Açılış töreninde öğrenciler arasında satranç turnuvası da düzenlendi.

İşadamı Şamil Girgin’in aynı okul bahçesinde bulunan spor salonunun eksikleri için de yardımda bulunacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı