REKLAMI GEÇ

Bekilli Mezarlığı’nı otlar kapladı

Bekilli Mezarlığı’nı otlar kapladı

Bekilli Mezarlığı’nda, yoğun bahar yağmurlarıyla yetişen otlar kabirleri görünmez hale getirirken, Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ise, mezarlık hizmetlerinin 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi’ne geçtiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2015 Pazartesi, 11:46

Bekilli Mezarlığı’nın ot içerisinde kalmasının vatandaşları isyan ettirdiğini belirten Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, “Mezarlık hizmetleri ve bakımı büyükşehir belediyelerine verildi. Zaten mezarlığın duvarında da ‘Mezarlığın Bakımı Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapılmaktadır’ yazısı asılı. Aradan bir yıl geçti, yalnızca bir defa temizlendi. Bu yıl havaların yağışlı olması otların 80 santimetreye kadar büyümesine ve çoğalmasına neden oldu. Şu ana kadar da temizlenmedi. Vatandaşlar mezarlığa girmekte zorlanıyor. Çok sayıda şikayet alıyoruz. Ancak bizim yapabileceğimiz bir şey yok” dedi.

denizli-bekilli-mezarlik-ot-basti-ic

“ÇOK BAŞLILIK YAŞIYORUZ”
Büyükşehir Belediyesi ile hizmet kargaşası yaşandığına da dikkat çekenBaşkafa, “Hiç sorun değil, biz mezarlığa girer, otları temizleriz. Yeterki halkımız rahat etsin, yakınlarını rahat rahat ziyaret edebilsin. Ancak, yetki kargaşası yaşıyoruz. Yapmıyoruz, vatandaşlar isyan ediyor, yapıyoruz Büyükşehir Belediyesi hesap soruyor. Bu sorunu aşamadık” diye konuştu.

Yorumlar

ibo   -  Bağlantı 22 Haziran 2015, 12:00

hizmet alanı dışına çıktın diyor ilce belediyeye büyük şehir ama o lefha parası zaten orayı temizler her yer aynı leklam var ama içraat yok ufacık bi yagmurda şehri sel alıyor yüz yılın alt yapısıydı kayalık yolu dar bozuk eski haline getirilmeli

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı