REKLAMI GEÇ

Bekilli MYO’da mezuniyet coşkusu

Bekilli MYO’da mezuniyet coşkusu

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’nun 14. akademik yılı sonunda 2014 mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Törende üniversite öğrencileri ve yakınları duygu dolu anlar yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2014 Cuma, 10:00

Bekilli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerekleştirilen törene Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, Bekilli Kaymakamı Akın Zor, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Beşek, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Süleyman Barutçu, İlçe Emniyet Amiri Yalçın Bulut, Bekillili hayırseverler, öğretim elemanları ve mezun öğrencilerin yakınları katıldı.

Bekilli Meslek Yüksekokulu öğrencisinin sunduğu müzik dinletisi ve Pamukkale Üniversitesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile başlayan program, tören konuşmaları ile devam etti. Okul birincisi Semra Zeybek, okul ikincisi Tursun Karaca ve okul üçüncüsü Esra Yalçın ödüllerini Prof. Dr. Hakan Aygören’den aldı. Dereceye giren öğrencilerin aileleri de sahneye davet edilerek ailelere çiçek takdim edildi. Oldukça duygusal anların yaşandığı törende 250 öğrenci başarı belgelerini alarak mezuniyet sevincini yaşadı.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Süleyman Barutçu öğrenci velilerine seslenerek, mezun olan öğrencilerin ilk altı ay içinde işe başladıklarınıve dolayısıyla mezunların işe girme süreçlerinde biraz daha sabır göstermeleri gerektiğiniifade etti. Mezuniyetin bir son değil aslında yeni bir başlangıç olduğunu ifade eden Prof. Dr. Barutçu, öğrencilere inancının tam olduğunu belirterek yollarının açık, geleceklerinin pırıl pırıl olmasını diledi. Törenin ardından öğrenciler okul bahçesinde kep fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı