REKLAMI GEÇ

Bekilli’ye Büyükşehir Belediyesi’nin eli uzandı

Bekilli’ye Büyükşehir Belediyesi’nin eli uzandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Bekilli’ye yatırımlar. Bekilli Atık Su Arıtma Tesisi’nin temeliatıldı, Kutlubey-Uşak yolu hizmete açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2015 Cuma, 13:41

Bekilli’de yapılacak ve 2,5 milyon liraya mal olacak atık su arıtma tesisinin temeli atıldı, Kutlubey-Uşak yolunun da açılışı yapıldı. Temel atma ve açılış törenlerine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve İbrahim Özsoy, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törendeki konuşmasında, yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olacak atık su arıtma tesisi ile uzun yıllar süren sıkıntının çözüme kavuşacağını belirten Zolan,”Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” tuttuklarını söyledi. Zolan, “O sözlerimiz bir bir yerine gelecek.Yerine getirmek için buradayız. Bekilli’nin atık su sorunu maalesef yıllardır sıkıntıya neden oluyordu. Atık sular bir dereye bırakılıyordu ve bu da ciddi sağlık sorunlarına neden oluyordu. Büyükşehir olarak bunları görmezden gelmemiz mümkün olamazdı” dedi.

500 TONLUK SU DEPOSU
Temeli atılan tesis tamamlandığında bölgenin atık su sorunu ortadan kalkacağını kaydeden vesu deposu müjdesi de veren BaşkanZolan, ” Bekilli’de su sorunu son zamanlarda artmaya başladı. Daha önce 150 tonluk olan su deposu yeterli değildi. Büyükşehir olarak bu bölgeye 2 bin tonluk su deposu yapıyoruz. Ayrıca bu deponun biraz daha yüksek bölgesine 500 tonluk bir depo daha yapıyoruz. Bekilli’nin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir ilçe ve mahallemizi ayırmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Bekilli’de ayrıca bazı bölgelerde kanalizasyon ve içme suyu hatlarının da yenilenmesi için çalışmalar sürüyor. Denizli’mizde ne varsa Bekilli’de de o olacak” diye konuştu

KUTLUBEY- UŞAK YOLU AÇILDI
Kutlubey-Uşak yolunun açılışını da gerçekleştiren Zolan, Kutlubeylilere verdikleri sözü yerine getirdiklerini,bu açılışla 30-40 yıllık bir isteğin yerine getirildiğini ifade etti.Başkan Zolan, daha sonra Üçkuyular Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yorumlar

ÖMER   -  Bağlantı 19 Eylül 2015, 10:48

1 HAFTADIR AKIP GİDEN O SUYA YAZIK

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı