REKLAMI GEÇ

Binlerce lira harcanan garaja ambulans sığmıyor

Binlerce lira harcanan garaja ambulans sığmıyor

Bekilli İlçesi’nde Toplum Sağlığı Merkezi’ne yapılan ambulans garajı tam bir rezalet örneği. 15 bin TL harcanarak Özel İdare tarafından yaptırılan garaja ambulans sığmıyor. Tek ambulansın yarım metrelik bölümü dışarıda kalıyor, ikincisini park etmek ise mümkün değil.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2013 Cuma, 10:15

Bekilli Toplum Sağlığı Merkezi bahçesinde Denizli İl Özel İdaresi tarafından 15 bin TL’ye ihale edilerek yaptırıldığı belirtilen, ambulans garajına ambulans sığmıyor. 5 metre uzunluğundaki garajda 5.5 metrelik ambulansın önü dışarıda kalıyor.

Ambulansların korunması için yapılan bu garajın yan tarafının açık olması da ayrı bir rezalet görüntüsü. Garaj sözde iki ambulans kapasiteli olarak yapıldı. Ancak yan yana iki ambulansın içeri girmesi mümkün değil.

ic

İki ambulans yan yana iken araçların şoför mahalli kapıları açılamıyor. Garajın neden bu kadar dar yapıldığı ise anlaşılamadı.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 27 Aralık 2013, 23:44

2 bin lira maliyet gerisi yetkililerin cebine. ayakkabı kutusunu doldurmaları lazım yaw

Volkan   -  Bağlantı 27 Aralık 2013, 16:13

15 bin lira mı tutmuş burası.Saçın paraları beyler saçın.Ne de olsa millet veriyor parasını cebinizden çıkmıyor…

eren20   -  Bağlantı 27 Aralık 2013, 13:14

eğer bu barakaya 15 bin tl harcanmış ise ülkedeki soygunun küçük bir resmini görmüş oluruz.adam 4 demir direk,3-4 demir saçla malı götürmüş.hiçbir yetkili bunu görmemiş hayret.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı