REKLAMI GEÇ

Hayırseverlerden 300 bin lira destek

Hayırseverlerden 300 bin lira destek

Temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun attığı Bekilli Huzurevi inşaatı, yardımseverlerin desteğiyle devam ediyor. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, huzurevi inşaatı için bugüne kadar 180 kişinin, 300 bin liralık destek sağladığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2015 Perşembe, 16:24

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, huzurevinin hiçbir devlet katkısı olmadan tamamen ilçe halkının destekleri ile yapılacağını, projenin 2 bin 500 metrekaresi kapalı 11 bin metrekare alanı kapsadığını, iki katlı, 40 odalı ve 100 kişi kapasiteli huzurevinin 2 milyon liraya mal olmasının beklendiğini belirtti.

Bugüne kadar 180 yardımseverin 300 bin liralık destek verdiği huzurevinin arsasını ise Bekillili hayırsever Süleyman Karakuş bağışladığını ifade eden Başkafa, “Huzurevi, 8 bin nüfusa sahip Bekilli’ye hizmet edecek. Bekilli nüfusunun çoğunluğu yaşlılardan oluşuyor. Yaşlılarımızın Bekilli’ye 1 kilometre uzaklıktaki Hisar Dağı’nın eteğinde, çam ağaçlarının gölgesinde rahat huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşam sürmelerini amaçladık” dedi.

İlçe dışında 40 binin üzerinde Bekillilinin yaşadığına işaret eden Başkafa, Bekilli Meslek Yüksekokulu ek binasınında vatandaşların katkılarıyla yaptıklarını, aynı şekilde huzurevi inşaatının tamamlanması için vatandaşların yardımlarını esirgemeyeceğine inandığın ısözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı